Carnavalsvereniging de Reedeurpenarren
Prins Pliek van Reedeurp 2019 / 2020

Gewonnen? Neem contact op met Raymon van Dijk (06-10925726)

Terugkijken? 

Informatie carnavalsseizoen 2020/2021

Met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus ziet het carnavalsseizoen er nog niet erg rooskleurig uit. Zoals het er nu naar uit ziet, kunnen we voorlopig geen carnavalsfeesten organiseren. Maar we willen dit seizoen natuurlijk niet stilletjes aan ons voorbij laten gaan, en we beschouwen het seizoen nog zeker niet als verloren!

Met de Pronkzitting kunnen jullie in ieder geval nog iets van ons verwachten, hierover maken we snel meer bekend.

Ook wij hebben geen glazen bol en weten niet hoe de maatregelen zich zullen ontwikkelen. Hoe het seizoen er verder uit komt te zien, daar kunnen we nog geen uitspraken over doen. Maar houd er rekening mee dat we de geleden carnavalsschade dubbel en dwars zullen inhalen zodra we weer mogen!

Alaaf en hopelijk tot snel,

Het bestuur

Nieuws


Terug naar overzicht

27-11-2019

Overlijden Hans Vergeer

Met grote verslagenheid hebben wij vernomen dat Hans Vergeer op maandag 25 november 2019 op 70 jarige leeftijd is overleden.

Hans was altijd zeer betrokken bij De Reedeurpenarren. Zo is hij in ‘93/’94 Prins Carnaval geweest, heeft hij in de jury gezeten van de optocht, was hij bestuurslid van de lattenbrekers en zorgde hij er ieder jaar voor dat het dorp met vlaggetjes versierd werd tijdens groot carnaval. Voor al deze inzet werd hij in 2008 beloond met de orde van De Reedeurpenarren.

Wij wensen zijn kinderen en kleinkinderen, zijn vriendin Joke en verdere familieleden en vrienden heel veel sterkte toe voor de komende tijd.Terug naar overzicht


Gefeliciteerd Prins Pliek!

Met Prins Pliek en Hofdames Mandy en Laura gaat het helemaal goed komen dit jaar! Wil jij de prins en hofdames feliciteren, mail dan naar prins@reedeurp.nl en hofdames@reedeurp.nl.

Wil je nog even nagenieten van het feestelijke weekend? Klik hier voor de foto's!

 

Uitzending gemist

Heeft u de pronkzitting gemist? Alle filmpjes zijn hier terug te vinden! Nog veel meer leuke filmpjes over carnaval in Reedeurp vind je hier.

Agenda (vanwege het coronavirus zijn alle onderstaande data onder voorbehoud)

Feed


 

E-mailen
Map
Info
Instagram