Carnavalsvereniging de Reedeurpenarren
Prins Pliek van Reedeurp 2020 / 2021

The Masked Singer Reedeurp 

Nu we niet meer naar de voetbal, scouting, tennis en sportschool kunnen, hebben 5 Reedeurpers een nieuwe hobby gevonden. Ben jij ook zo benieuwd wie er onder deze maskers schuil gaan? Kijk dan 23 januari om 20:30 uur naar de Masked Singer Reedeurp!

Vanaf maandag 11 januari kun je op deze pagina dagelijks nieuwe foto's en hints over onze kandidaten verwachten. Weet jij wie er onder de maskers zitten, dan win jij misschien wel een prachtig Reedeurpenarren pakket!

Vrijdag 15 januari 

Ook de laatste deelnemers zijn bekend! Het zijn: de Poes en de Rat!

Nu het deelnemersveld compleet is zullen we vanaf maandag hints gaan geven die een lichtje schijnen op de identiteit van onze gemaskerde zangers. Alle hints en informatie nog even op een rijtje:

Zaterdag 9 januari 

Maandag 11 januari

Met trots presenteren wij de eerste deelnemer: de Dinosaurus.

De Dinosaurus is stoer, groot en indrukwekkend! met zijn optreden probeert hij de jury en het publiek omver te blazan. Zijn doel is dat niemand zijn stem herkent. Maar of dat gaat lukken?

Dinsdag 12 januari 

De tweede deelnemer is de Papegaai! 

Deze kleurrijke persoonlijkheid staat te popelen om het publiek omver te blazan! Met zijn uitbundige uiterlijk is hij van plan een uitzonderlijk optreden weg te geven. Al enig idee wie het is?Woensdag 13 januari

Kandidaat 3 mag dit jaar de ezel zijn! (Hij mag de ezel zijn!!) 

Toen hij het hoorde, ging hij uit zijn dak. Want deze ezel is zeker niet dom! Hij heeft een spetterend optreden voorbereid. Hij kan niet wachten tot de 23e!

Donderdag 14 januari 

Give it up voor deelnemer 4: de Bulldog!

Deze deelnemer ziet er misschien wat gevaarlijk uit, maar heeft een hart van goud. Met zijn enthousiasme zet hij zijn tanden in de voorbereidingen. Zijn optreden belooft dan ook spetterend te worden! Al enig idee wie deze kanjer is?Vrijdag 15 januari

Vrijdag 15 januari 

E-mailen
Map
Info
Instagram