Carnavalsvereniging de Reedeurpenarren
Prins Pliek van Reedeurp 2019 / 2020

Kijkspul Groot Carnaval

Nog even lekker aan het uitbrakken? Of ben je al weer aan de bak? Check hier snel de foto's van het weekend om nog even in de stemming te blijven!  Met dank aan fotograaf Erik, die zich weer het hele weekend voor ons heeft ingezet!

Ook RTV Bodegraven heeft weer een filmpje gemaakt:



Nieuws


Terug naar overzicht

27-11-2019

Overlijden Hans Vergeer

Met grote verslagenheid hebben wij vernomen dat Hans Vergeer op maandag 25 november 2019 op 70 jarige leeftijd is overleden.

Hans was altijd zeer betrokken bij De Reedeurpenarren. Zo is hij in ‘93/’94 Prins Carnaval geweest, heeft hij in de jury gezeten van de optocht, was hij bestuurslid van de lattenbrekers en zorgde hij er ieder jaar voor dat het dorp met vlaggetjes versierd werd tijdens groot carnaval. Voor al deze inzet werd hij in 2008 beloond met de orde van De Reedeurpenarren.

Wij wensen zijn kinderen en kleinkinderen, zijn vriendin Joke en verdere familieleden en vrienden heel veel sterkte toe voor de komende tijd.



Terug naar overzicht


Jeugdprins en hofdames

Even voorstellen: Jeugdprins Wetering de 1e en Hofdames Fenna en Demi! Zij gaan jullie dit seizoen voor in de polonaise! Wat een super koppel!

Gefeliciteerd Prins Pliek!

Met Prins Pliek en Hofdames Mandy en Laura gaat het helemaal goed komen dit jaar! Wil jij de prins en hofdames feliciteren, mail dan naar prins@reedeurp.nl en hofdames@reedeurp.nl.

Wil je nog even nagenieten van het feestelijke weekend? Klik hier voor de foto's!

 

Uitzending gemist

Heeft u de pronkzitting gemist? Alle filmpjes zijn hier terug te vinden! 


Nog veel meer leuke filmpjes over carnaval in Reedeurp vind je hier.

Agenda

Feed
08-05-2020
19-06-2020
20-06-2020


 

E-mailen
Map
Info
Instagram