Carnavalsvereniging de Reedeurpenarren
Prins Pliek van Reedeurp 2019 / 2020

Themafeest - Make Great Britain Great Again!  

Met alle heisa rond de Brexit kunnen we niet zeggen dat het er allemaal leuker op is geworden in Engeland. Daar moeten wij Reedeurpenarren toch iets aan doen, dus op zaterdag 25 januari maken wij Great Brittain Great Again!

Naast een DJ zorgen the lads van Fragment voor some real English music entertainment.We starten om 21:00 uur bij Gasterij Vergeer, so don't be late!

Gefeliciteerd Prins Pliek!

Met Prins Pliek en Hofdames Mandy en Laura gaat het helemaal goed komen dit jaar! Wil jij de prins en hofdames feliciteren, mail dan naar prins@reedeurp.nl en hofdames@reedeurp.nl.

Wil je nog even nagenieten van het feestelijke weekend? Klik hier voor de foto's!

Nieuws


Terug naar overzicht

27-11-2019

Overlijden Hans Vergeer

Met grote verslagenheid hebben wij vernomen dat Hans Vergeer op maandag 25 november 2019 op 70 jarige leeftijd is overleden.

Hans was altijd zeer betrokken bij De Reedeurpenarren. Zo is hij in ‘93/’94 Prins Carnaval geweest, heeft hij in de jury gezeten van de optocht, was hij bestuurslid van de lattenbrekers en zorgde hij er ieder jaar voor dat het dorp met vlaggetjes versierd werd tijdens groot carnaval. Voor al deze inzet werd hij in 2008 beloond met de orde van De Reedeurpenarren.

Wij wensen zijn kinderen en kleinkinderen, zijn vriendin Joke en verdere familieleden en vrienden heel veel sterkte toe voor de komende tijd.Terug naar overzicht


 

Uitzending gemist

Heeft u de pronkzitting gemist? Alle filmpjes zijn hier terug te vinden! 


Nog veel meer leuke filmpjes over carnaval in Reedeurp vind je hier.

 

E-mailen
Map
Info
Instagram