Carnavalsvereniging de Reedeurpenarren
Prins Pliek van Reedeurp 2019 / 2020

Het is tijd voor de quiz!

Klik hier om aan de quiz te beginnen!

Komende week hebben jullie de tijd om de quiz te maken. Volgende week zaterdag 6 juni om 20:00 uur zullen de antwoorden bekend worden gemaakt via een live interactief spektakel! 

Deze avond worden ook de prijswinnaars bekend gemaakt, dus zorg dat je zaterdag 6 juni om 20:00 uur verkleed achter je laptop of iPad zit!

Veel plezier & tot zaterdag 6 juni!

Alaaf!

Vul alvast je Pul!

Ook voor ons thuishonk Gasterij Vergeer is de coronatijd een moeilijke periode. Wil jij onze feestburcht een hart onder de riem steken? Vul dan nu vast je pul voor een volgend carnavalsfeestje! Een lekker hapje of drankje bestellen kan natuurlijk ook gewoon! Klik hier om je bestelling te plaatsten!

Onder de afnemers verloten wij een paar mooie limited edition Reedeurpenarren pullen van onze oud prins Dré de eerste!

PS: Wil je er 6 juni een echte carnavalsavond van maken? Bestel dan een lekker bierpakketje met bittergarnituur!

De grote livingroom pubquiz

Vanaf 30 mei 2020 komt De Grote Reedeurpenarren Livingroomquiz online!  Op 30 mei zetten we de vragen van de quiz online, tot 6 juni 12:00 uur heb je de tijd om de quiz in te vullen en de uitslag naar ons door te sturen. 

Op 6 juni om 20:00 starten we een live verbinding met de uitslag. Er zijn 2 goed gevulde Reedeurpenarren feestpakketten te winnen. 1 voor de winnaar van de quiz en 1 voor de 'Best verklede' op 6 juni!

We hopen jullie dan te zien!


Nieuws


Terug naar overzicht

22-10-2019

Welkom op de nieuwe website van de Reedeurpenarren!

Wat vind jij van onze nieuwe website? We horen het graag als je iets mist of als je graag iets anders zou zien. Mail naar pr@reedeurp.nl.Terug naar overzicht


Jeugdprins en hofdames

Even voorstellen: Jeugdprins Wetering de 1e en Hofdames Fenna en Demi! Zij gaan jullie dit seizoen voor in de polonaise! Wat een super koppel!

Gefeliciteerd Prins Pliek!

Met Prins Pliek en Hofdames Mandy en Laura gaat het helemaal goed komen dit jaar! Wil jij de prins en hofdames feliciteren, mail dan naar prins@reedeurp.nl en hofdames@reedeurp.nl.

Wil je nog even nagenieten van het feestelijke weekend? Klik hier voor de foto's!

 

Uitzending gemist

Heeft u de pronkzitting gemist? Alle filmpjes zijn hier terug te vinden! 


Nog veel meer leuke filmpjes over carnaval in Reedeurp vind je hier.

Agenda

Feed
19-06-2020
20-06-2020


 

E-mailen
Map
Info
Instagram