Carnavalsvereniging de Reedeurpenarren
Prins Pliek van Reedeurp 2020 / 2021

Bestel jouw barbecuepakket voor het Caribisch Carnaval! 

Zomerse temperaturen, sambaballen, kleurrijke cocktails, ijskoude Corona’s en swingende muziek. Deze Midsummernight vieren wij Caribisch carnaval!

Op 19 juni maken wij in jouw tuin een Caribisch feestje. Wij regelen de muziek waar je wel op móét dansen, een uitgebreide exotische BBQ en een feestpakket. Met een livestream maken wij van jouw tuin een echt zomers feestje! Boek jij ook jouw Caribische pakket voor jou en je vrienden? Doe dat dan uiterlijk 6 juni, want OP is OP!  Klik op deze link voor de bestelknop.


   Bedankt!

Het was anders, maar wat was het ondanks alles toch geslaagd!!!! Carnaval 2021, we hebben genoten van de liveshow, van de drive in, de mini-optocht, de tekenwedstrijd en het fantastisch versierde dorp! Iedereen die heeft meegewerkt aan het weekend, heel erg bedankt!!! 

Hebben jullie foto’s gemaakt? Dan ontvangen wij deze heeeeel graag! Stuur ze op naar onze fotograaf Eric, evdw1977@gmail.com. 

Bedankt en alaaaaaf!!!

Jeugdprins en jeugdhofdames

Afgelopen week zijn de Jeugdprins en Jeugdhofdames bekend geworden. Net als ieder jaar zijn deze via lootjes getrokken, maar dit keer via een online meeting met prins Pliek en zijn Hofdames Mandy & Laura getrokken. Een spannend moment! Welke lootjes komen er uit de steek?

De Prins voor dit jaar is niemand minder dan David van der Werf. Zijn Hofdames zijn Richelle Besselink en Babet Bakker! David zal dit carnavalsseizoen als prins Daafalaaf de 1e door het leven gaan!

Hoewel het dit jaar anders zal zijn dan anders gaan we er natuurlijk iets heel gezelligs van maken! Het schoolcarnaval zal het eerste feestje zijn van de Prins, Hofdames en de rest van groep 8 als Raad van 11. Wij hopen natuurlijk dat de Coronamaatregelen het toe gaan laten om meer feestjes te vieren met deze enthousiaste groep 8 klas!

Nieuws


Terug naar overzicht

25-05-2020

Maatregelen en Carnaval

Het zal voor velen niet als een verrassing komen, maar helaas moeten we melden dat Mid Summer Night vanwege de coronamaatregelen dit jaar niet door zal gaan. Maak je geen zorgen, alle voorbereidingen die we erin gestopt hebben, stoppen wij gewoon in de ideeënbus van volgend jaar. In 2021 maken we er een extra spetterende editie van!

Ook de pubquiz en ALV die eigenlijk 8 mei in het schuurtje van Dirk plaats zou vinden kan helaas niet doorgaan. Ondanks dat we niet in real life bij elkaar kunnen komen, willen we het ook niet volledig aan ons voorbij laten gaan.

Vanaf 30 mei 2020 komt De Grote Reedeurpenarren Livingroomquiz online! Op 30 mei zetten we de vragen van de quiz online, tot 6 juni 12:00 uur heb je de tijd om de quiz in te vullen en de uitslag naar ons door te sturen. Op 6 juni om 20:00 starten we een live verbinding met daarin de uitslag! Met een Reedeurpenarren feestpakket als hoofdprijs!

We hopen dat jullie allemaal fanatiek mee zullen doen en tijdens de live uitslag aanwezig zullen zijn!

Alaaf!Terug naar overzicht


 

Uitzending gemist


Heeft u de pronkzitting gemist? Alle filmpjes zijn hier terug te vinden! Nog veel meer leuke filmpjes over carnaval in Reedeurp vind je hier.

Agenda (vanwege het coronavirus zijn alle onderstaande data onder voorbehoud)

Feed


 

E-mailen
Map
Info
Instagram