Carnavalsvereniging de Reedeurpenarren
Prins Pliek van Reedeurp 2019 / 2020

Informatie carnavalsseizoen 2020/2021

Met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus ziet het carnavalsseizoen er nog niet erg rooskleurig uit. Zoals het er nu naar uit ziet, kunnen we voorlopig geen carnavalsfeesten organiseren. Maar we willen dit seizoen natuurlijk niet stilletjes aan ons voorbij laten gaan, en we beschouwen het seizoen nog zeker niet als verloren!

Met de Pronkzitting kunnen jullie in ieder geval nog iets van ons verwachten, hierover maken we snel meer bekend.

Ook wij hebben geen glazen bol en weten niet hoe de maatregelen zich zullen ontwikkelen. Hoe het seizoen er verder uit komt te zien, daar kunnen we nog geen uitspraken over doen. Maar houd er rekening mee dat we de geleden carnavalsschade dubbel en dwars zullen inhalen zodra we weer mogen!

Alaaf en hopelijk tot snel,

Het bestuur

Bedankt voor jullie deelname en enthousiasme! Wij hebben genoten!

Nieuws


Terug naar overzicht

25-05-2020

Maatregelen en Carnaval

Het zal voor velen niet als een verrassing komen, maar helaas moeten we melden dat Mid Summer Night vanwege de coronamaatregelen dit jaar niet door zal gaan. Maak je geen zorgen, alle voorbereidingen die we erin gestopt hebben, stoppen wij gewoon in de ideeënbus van volgend jaar. In 2021 maken we er een extra spetterende editie van!

Ook de pubquiz en ALV die eigenlijk 8 mei in het schuurtje van Dirk plaats zou vinden kan helaas niet doorgaan. Ondanks dat we niet in real life bij elkaar kunnen komen, willen we het ook niet volledig aan ons voorbij laten gaan.

Vanaf 30 mei 2020 komt De Grote Reedeurpenarren Livingroomquiz online! Op 30 mei zetten we de vragen van de quiz online, tot 6 juni 12:00 uur heb je de tijd om de quiz in te vullen en de uitslag naar ons door te sturen. Op 6 juni om 20:00 starten we een live verbinding met daarin de uitslag! Met een Reedeurpenarren feestpakket als hoofdprijs!

We hopen dat jullie allemaal fanatiek mee zullen doen en tijdens de live uitslag aanwezig zullen zijn!

Alaaf!Terug naar overzicht


Jeugdprins en hofdames

Even voorstellen: Jeugdprins Wetering de 1e en Hofdames Fenna en Demi! Zij gaan jullie dit seizoen voor in de polonaise! Wat een super koppel!

Gefeliciteerd Prins Pliek!

Met Prins Pliek en Hofdames Mandy en Laura gaat het helemaal goed komen dit jaar! Wil jij de prins en hofdames feliciteren, mail dan naar prins@reedeurp.nl en hofdames@reedeurp.nl.

Wil je nog even nagenieten van het feestelijke weekend? Klik hier voor de foto's!

 

Uitzending gemist

Heeft u de pronkzitting gemist? Alle filmpjes zijn hier terug te vinden! 


Nog veel meer leuke filmpjes over carnaval in Reedeurp vind je hier.

Agenda (vanwege het coronavirus zijn alle onderstaande data onder voorbehoud)

Feed


 

E-mailen
Map
Info
Instagram