Carnavalsvereniging de Reedeurpenarren
Prins Jot van Reedeurp 2023 / 2024

Inschrijven optocht

Leuk dat je mee wilt doen aan de gezelligste optocht van de hele omgeving! Dit jaar is de optocht op zaterdag 10 februari 2024 en wederom verzamelen we met zijn allen op het Edelman terrein. Na de gezamenlijk opening gaan we om 11.11 uur echt van start en passeren we opeenvolgend onder andere de Tempel, Oud-Reeuwijkseweg, Oudeweg, Treebord, Dunantlaan, winkelcentrum Miereakker, Raadhuisweg, Nieuwdorperweg en eindigen we uiteraard in ons mooie dorp.

Inschrijven voor de optocht is verplicht voor elke deelnemende groep en kan t/m donderdag 25 januari '24 doormiddel van de inschrijfknop op deze webpagina.

We verzoeken jullie om vóór de inschrijving het reglement (link) goed door te lezen en te delen binnen je groep en met je chauffeur. Dit jaar jaar zijn er enkele nieuwe voorwaarden, dus het is noodzakelijk om hier goed van op te hoogte te zijn. Deze wijzigingen zullen we ook toelichten in de verplichte informatiesessie op dinsdag 30 januari (20.30 uur). Meer informatie over deze sessie ontvang je na de inschrijving.


Inschrijven optocht 2024


Heb je nog vragen over de optocht en/of de reglementen? Neem dan contact op met de optochtcommissie via optocht@reedeurp.nl.

E-mailen
Map
Info
Instagram