Carnavalsvereniging de Reedeurpenarren
Prins Jot van Reedeurp 2023 / 2024

Wie zijn wij?

Wij zijn de Reedeurpenarren.

We zijn een actieve carnavalsvereniging met meer dan 700 leden, vele commissies, 4 dansgroepen, een raad van 11 en een (dagelijks) bestuur. Door het hele jaar heen worden een vast aantal carnavalsavonden georganiseerd en elk jaar gaan een nieuwe prins en zijn 2 hofdames voorop in de polonaise. Een van de belangrijkste avonden van het carnavalsjaar is dan ook de Pronkzitting. Op deze avond wordt bekend wie de gelukkige prins en hofdames van dat jaar zijn.  Andere avonden zijn  kerstgala, thema-avond, uiteraard niet te vergeten het carnavalsweekend met een grootse optocht en als afsluiter wordt door een aparte commissie Midsummernight georganiseerd.

Al deze evenementen organiseren, dat lukt natuurlijk niet alleen! We zijn er dan ook trots op zo’n actieve vereniging met zo'n enorme hoeveelheid aan vrijwilligers te hebben!

Prins en Hofdames

Prins en Hofdames

Dit prachtige trio, gevormd door Prins Jot van Reedeurp de 1e en Hofdames Sanne en Tessa, gaat ons dit jaar voor in de polonaise. Dit belooft één groot feest te worden! Wil jij de prins en hofdames feliciteren, mail dan naar prins@reedeurp.nl en hofdames@reedeurp.nl.

Raad van 11

Raad van 11

Ook dit jaar staat de Raad van 11 weer paraat op alle feesten. Zonder Raad van Elf is het geen echt carnaval. Deze mannen zijn altijd aanwezig om her en der te assisteren. En als er wat te geinen valt dan zijn ze er natuurlijk ook als de kippen bij. Gelukkig hebben we dan onze Vorst Raymon en President Daan, samen houden zij altijd een oogje in het zeil.

Bestuur

Bestuur

Het brein achter elk feest tijdens het carnavalsseizoen is het 7-koppige bestuur. Vanaf augustus vergaderen ze maandelijks om elke feest goed te organiseren. Echter zijn er voor de invulling van elk feest aparte commissies. Veelal is er voor elke commissie een aanspreekpunt vanuit het bestuur. Kenmerkend is wel dat een bestuursvergadering erg gezellig is en de bestuursleden voor elke vergadering een verse taart bakken voor de broodnodige energie. Het bestuur bestaat uit: Rob Verweij, Daan van Leeuwen, Raymon van Dijk, Patricia Spa, Jordy van Oostwaard, Tanneke Vlieger. Lisa Vergeer, Rolf Verkleij en Niels van der Meer.

Commissies

Zoveel dingen organiseren lukt alleen als er veel mensen hun steentje bijdragen. In Reedeurp is er voor bijna elk onderdeel een aparte commissie die geheel zelfstandig opereert. Op deze manier zijn veel mensen betrokken bij Reedeurp en is er dus ook een grote verbondenheid.

IMG_1727
IMG_1727
Jury optocht
Jury optocht
hofschilder
hofschilder
Jongeren carnaval
Jongeren carnaval
Jeugdprinscommissie
Jeugdprinscommissie
gezinscarnaval
gezinscarnaval
Dinsdagmiddag 2017
Dinsdagmiddag 2017
Jeugdoptocht
Jeugdoptocht
155 Kindercarnaval 2016
155 Kindercarnaval 2016
ABC artiestencommissie
ABC artiestencommissie
Beheer raadsklein - Jan & Cock Gabriëls
Beheer raadsklein - Jan & Cock Gabriëls
Buitenfeestoplocatie
Buitenfeestoplocatie
Pr commissie
Pr commissie
Petten-commissie
Petten-commissie
Optochtcommissie
Optochtcommissie

Onze dansmariekes

Vlammen

Vlammen

De Vlammen is de oudste dansgarde van de Reedeurpenarren. Elke week trainen ze van kwart voor 8 tot 9 uur! Daarna drinken ze altijd nog gezellig een frisje en kletsen wat af! Een hele gezellige meidengroep!

Sterren

Sterren

De Sterren is een enthousiaste meidendansgroep. Na een jaar trainen en dansplezier laten de Sterren hun showdans graag voor het eerst zien tijdens de Pronkzitting. Ook bij groot carnaval en onze eigen dansmiddag Reedeurp on Stage schitteren de sterren op het podium. Heeft u ook een dochter die enthousiast is voor de Sterren? Zit ze in groep 8, de 1e of 2e klas? Neem dan contact op voor meer informatie via: sterren@reedeurp.nl.

Vonkjes

Vonkjes

De vonkjes is een gezellige groep meiden tussen de 9 en 11 jaar. Wij trainen het hele jaar door voor een spetterende showdans en tijdens de kerstperiode voor een leuke kerstdans. Ook zijn wij druk bezig tijdens het groot carnaval, want we zijn ook altijd in de optocht te vinden! Bij de vonkjes krijgen wij ook al wat garde pasjes aangeleerd, als voorbereiding op de sterren. De training avonden zijn erg gezellig en sluiten we vaak af met een dans spelletje. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom eens kijken bij één van onze optredenso. Voor meer informatie of het opgeven van uw dochter, mail naar vonkjes@reedeurp.nl.

Twinkels

Twinkels

Leidsters

Leidsters

Onze dansmariekes kunnen het natuurlijk niet zonder leidsters: Daphne Slappendel, Nina van Leeuwen, Danique van der Werf, Lotte van Veen, Fiona Kwakernaak, Fleur van Leeuwen, Daisy van der Werf en Lieke de Vos.
 E-mailen
Map
Info
Instagram