Carnavalsvereniging de Reedeurpenarren
Prins Jot van Reedeurp 2023 / 2024

Wie zijn wij?

Wij zijn de Reedeurpenarren.

We zijn een actieve carnavalsvereniging met meer dan 700 leden, vele commissies, 4 dansgroepen, een raad van 11 en een (dagelijks) bestuur. Door het hele jaar heen worden een vast aantal carnavalsavonden georganiseerd en elk jaar gaan een nieuwe prins en zijn 2 hofdames voorop in de polonaise. Een van de belangrijkste avonden van het carnavalsjaar is dan ook de Pronkzitting. Op deze avond wordt bekend wie de gelukkige prins en hofdames van dat jaar zijn.  Andere avonden zijn  kerstgala, thema-avond, uiteraard niet te vergeten het carnavalsweekend met een grootse optocht en als afsluiter wordt door een aparte commissie Midsummernight georganiseerd.

Al deze evenementen organiseren, dat lukt natuurlijk niet alleen! We zijn er dan ook trots op zo’n actieve vereniging met zo'n enorme hoeveelheid aan vrijwilligers te hebben!

Commissies

Zoveel dingen organiseren lukt alleen als er veel mensen hun steentje bijdragen. In Reedeurp is er voor bijna elk onderdeel een aparte commissie die geheel zelfstandig opereert. Op deze manier zijn veel mensen betrokken bij Reedeurp en is er dus ook een grote verbondenheid.
 E-mailen
Map
Info
Instagram