Carnavalsvereniging de Reedeurpenarren
Prins Pliek van Reedeurp 2020 / 2021

 Klik hier om de ALV Pubquiz bij te wonen! 

 • Wil je weten hoe je in een ZOOM meeting komt? Klik hierOpen de link naar de ZOOM meeting op een laptop, pc of tablet. Maak je gebruik van de app via 'Join a Meeting' - Meeting ID: 979 9889 2168.
 • Ga op je telefoon naar ahaslides.com/NARRIE2021 om mee te kunnen doen aan de pubquiz.

 

Zorg voor:

 

 • Goed beeld
 • Goed geluid
 • Een opgeladen telefoon! (eventueel slaapstand uit)
 • En wat lekkers te eten en te drinken natuurlijk!

Terugkijken!

Nieuws

Feed

19-03-2021, 15:31

Overlijden Anne van Zoest

Met grote verslagenheid hebben wij vernomen dat Anne van Zoest op slechts 30 jarige leeftijd is overleden. Anne kwam uit een gezin dat nauw betrokken is bij onze vereniging en maakte deel uit van een hechte...   Meer


25-05-2020, 11:24

Maatregelen en Carnaval

Het zal voor velen niet als een verrassing komen, maar helaas moeten we melden dat Mid Summer Night vanwege de coronamaatregelen dit jaar niet door zal gaan. Maak je geen zorgen, alle voorbereidingen die we...   Meer


11-02-2020, 18:51

Bericht van onze allergrootste fan en superbouwer!

Erik vraagt wie zijn kindercarnavalswagen wil duwen en helpt voor 2021 met wieldoppen en frontborden! Wil je het hele bericht van Erik lezen? Klik dan 'Meer' en open het document 'Bericht - Erik Oudendag'.   Meer


28-01-2020, 18:08

Inschrijven optocht

De inschrijving voor de optocht is weer geopend! Schrijf je snel in en vergeet niet om je carnavalskar ook te verzekeren. Kijk voor meer informatie op de optocht-pagina.   Meer


21-11-2019, 17:45

Inschrijven Kerstival diner

Morgen (vrijdag 22-11) om 11:11 uur opent de inschrijving voor het Kerstival diner. Vergeet je in te schrijven en doe het snel want vol=vol! Inschrijven kan via de website. Je kunt voor jezelf inschrijven,...   Meer


Ouder >>


   Bedankt!

Het was anders, maar wat was het ondanks alles toch geslaagd!!!! Carnaval 2021, we hebben genoten van de liveshow, van de drive in, de mini-optocht, de tekenwedstrijd en het fantastisch versierde dorp! Iedereen die heeft meegewerkt aan het weekend, heel erg bedankt!!! 

Hebben jullie foto’s gemaakt? Dan ontvangen wij deze heeeeel graag! Stuur ze op naar onze fotograaf Eric, evdw1977@gmail.com. 

Bedankt en alaaaaaf!!!

Carnavalsmis 2021!

Jeugdprins en jeugdhofdames

Afgelopen week zijn de Jeugdprins en Jeugdhofdames bekend geworden. Net als ieder jaar zijn deze via lootjes getrokken, maar dit keer via een online meeting met prins Pliek en zijn Hofdames Mandy & Laura getrokken. Een spannend moment! Welke lootjes komen er uit de steek?

De Prins voor dit jaar is niemand minder dan David van der Werf. Zijn Hofdames zijn Richelle Besselink en Babet Bakker! David zal dit carnavalsseizoen als prins Daafalaaf de 1e door het leven gaan!

Hoewel het dit jaar anders zal zijn dan anders gaan we er natuurlijk iets heel gezelligs van maken! Het schoolcarnaval zal het eerste feestje zijn van de Prins, Hofdames en de rest van groep 8 als Raad van 11. Wij hopen natuurlijk dat de Coronamaatregelen het toe gaan laten om meer feestjes te vieren met deze enthousiaste groep 8 klas!

Heb jij ook leuke foto's van de speurtocht? 

Stuur ze dan naar PR@reedeurp.nl of stuur ze in een appje naar Tanneke (06-38366060).

 • Speurtocht 10
  Speurtocht 10
 • Speurtocht 9
  Speurtocht 9
 • speurtocht 11
  speurtocht 11
 • speurtocht 1
  speurtocht 1
 • speurtocht 11
  speurtocht 11
 • speurtocht 2
  speurtocht 2
 • Speurtocht 3
  Speurtocht 3
 • Speurtocht 4
  Speurtocht 4
 • Speurtocht 5
  Speurtocht 5
 • Speurtocht 6
  Speurtocht 6
 • Speurtocht 7
  Speurtocht 7
 • Speurtocht 8
  Speurtocht 8


Informatie carnavalsseizoen 2020/2021

Met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus ziet het carnavalsseizoen er nog niet erg rooskleurig uit. Zoals het er nu naar uit ziet, kunnen we voorlopig geen carnavalsfeesten organiseren. Maar we willen dit seizoen natuurlijk niet stilletjes aan ons voorbij laten gaan, en we beschouwen het seizoen nog zeker niet als verloren!

Ook wij hebben geen glazen bol en weten niet hoe de maatregelen zich zullen ontwikkelen. Hoe het seizoen er verder uit komt te zien, daar kunnen we nog geen uitspraken over doen. Maar houd er rekening mee dat we de geleden carnavalsschade dubbel en dwars zullen inhalen zodra we weer mogen!

Alaaf en hopelijk tot snel,

Het bestuur

 

Uitzending gemist

Heeft u de pronkzitting gemist? Alle filmpjes zijn hier terug te vinden! Nog veel meer leuke filmpjes over carnaval in Reedeurp vind je hier.

Agenda (vanwege het coronavirus zijn alle onderstaande data onder voorbehoud)


Mid Summer Night Vrijdagavond

Datum:18-06-2021Terug naar overzicht


 

E-mailen
Map
Info
Instagram