Carnavalsvereniging de Reedeurpenarren
Prins Pliek van Reedeurp 2019 / 2020

Enquête dorpsvisie 2020 - 2030

De gemeente is bezig met het ontwikkelen van een toekomstvisie voor 2030 en heeft de dorpen gevraagd om ook een visie voor 2030 te ontwikkelen. Zo krijgt de gemeente een beeld van wat er in de dorpen leeft en wat wij belangrijk vinden voor nu en de toekomst. 

Dit betreft alles van wonen tot winkelen, sporten en vrije tijd. Carnaval valt hier dus ook onder! 

Laat je stem horen en laat het dorpsteam weten hoe jij erover denkt. Ben je 18 jaar of ouder? Vul dan uiterlijk maandag 21 september de enquête in. 

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Bedankt voor jullie deelname en enthousiasme! Wij hebben genoten!

Nieuws


Terug naar overzicht

25-05-2020

Maatregelen en Carnaval

Het zal voor velen niet als een verrassing komen, maar helaas moeten we melden dat Mid Summer Night vanwege de coronamaatregelen dit jaar niet door zal gaan. Maak je geen zorgen, alle voorbereidingen die we erin gestopt hebben, stoppen wij gewoon in de ideeënbus van volgend jaar. In 2021 maken we er een extra spetterende editie van!

Ook de pubquiz en ALV die eigenlijk 8 mei in het schuurtje van Dirk plaats zou vinden kan helaas niet doorgaan. Ondanks dat we niet in real life bij elkaar kunnen komen, willen we het ook niet volledig aan ons voorbij laten gaan.

Vanaf 30 mei 2020 komt De Grote Reedeurpenarren Livingroomquiz online! Op 30 mei zetten we de vragen van de quiz online, tot 6 juni 12:00 uur heb je de tijd om de quiz in te vullen en de uitslag naar ons door te sturen. Op 6 juni om 20:00 starten we een live verbinding met daarin de uitslag! Met een Reedeurpenarren feestpakket als hoofdprijs!

We hopen dat jullie allemaal fanatiek mee zullen doen en tijdens de live uitslag aanwezig zullen zijn!

Alaaf!Terug naar overzicht


Jeugdprins en hofdames

Even voorstellen: Jeugdprins Wetering de 1e en Hofdames Fenna en Demi! Zij gaan jullie dit seizoen voor in de polonaise! Wat een super koppel!

Gefeliciteerd Prins Pliek!

Met Prins Pliek en Hofdames Mandy en Laura gaat het helemaal goed komen dit jaar! Wil jij de prins en hofdames feliciteren, mail dan naar prins@reedeurp.nl en hofdames@reedeurp.nl.

Wil je nog even nagenieten van het feestelijke weekend? Klik hier voor de foto's!

 

Uitzending gemist

Heeft u de pronkzitting gemist? Alle filmpjes zijn hier terug te vinden! 


Nog veel meer leuke filmpjes over carnaval in Reedeurp vind je hier.

Agenda (vanwege het coronavirus zijn alle onderstaande data onder voorbehoud)

Feed


 

E-mailen
Map
Info
Instagram