Carnavalsvereniging de Reedeurpenarren
Prins Pliek van Reedeurp 2020 / 2021


   Het was weer een super feestje!

Het eerste feestje zit er weer op! Wat hebben we genoten! Allen bedankt voor jullie enthousiaste en feestelijke aanwezigheid. Lekker nagenieten doe je natuurlijk met de foto's.


Nieuws


Terug naar overzicht

25-05-2020

Maatregelen en Carnaval

Het zal voor velen niet als een verrassing komen, maar helaas moeten we melden dat Mid Summer Night vanwege de coronamaatregelen dit jaar niet door zal gaan. Maak je geen zorgen, alle voorbereidingen die we erin gestopt hebben, stoppen wij gewoon in de ideeënbus van volgend jaar. In 2021 maken we er een extra spetterende editie van!

Ook de pubquiz en ALV die eigenlijk 8 mei in het schuurtje van Dirk plaats zou vinden kan helaas niet doorgaan. Ondanks dat we niet in real life bij elkaar kunnen komen, willen we het ook niet volledig aan ons voorbij laten gaan.

Vanaf 30 mei 2020 komt De Grote Reedeurpenarren Livingroomquiz online! Op 30 mei zetten we de vragen van de quiz online, tot 6 juni 12:00 uur heb je de tijd om de quiz in te vullen en de uitslag naar ons door te sturen. Op 6 juni om 20:00 starten we een live verbinding met daarin de uitslag! Met een Reedeurpenarren feestpakket als hoofdprijs!

We hopen dat jullie allemaal fanatiek mee zullen doen en tijdens de live uitslag aanwezig zullen zijn!

Alaaf!Terug naar overzicht


 

Uitzending gemist


Heeft u de pronkzitting gemist? Alle filmpjes zijn hier terug te vinden! Nog veel meer leuke filmpjes over carnaval in Reedeurp vind je hier.


E-mailen
Map
Info
Instagram