Carnavalsvereniging de Reedeurpenarren
Prins Pliek van Reedeurp 2019 / 2020

Bedankt voor jullie deelname en enthousiasme! Wij hebben genoten!


Vul alvast je Pul!

Ook voor ons thuishonk Gasterij Vergeer is de coronatijd een moeilijke periode. Wil jij onze feestburcht een hart onder de riem steken? Vul dan nu vast je pul voor een volgend carnavalsfeestje! Een lekker hapje of drankje bestellen kan natuurlijk ook gewoon! Klik hier om je bestelling te plaatsten!

Onder de afnemers verloten wij een paar mooie limited edition Reedeurpenarren pullen van onze oud prins Dré de eerste!


Nieuws


Terug naar overzicht

27-11-2019

Overlijden Hans Vergeer

Met grote verslagenheid hebben wij vernomen dat Hans Vergeer op maandag 25 november 2019 op 70 jarige leeftijd is overleden.

Hans was altijd zeer betrokken bij De Reedeurpenarren. Zo is hij in ‘93/’94 Prins Carnaval geweest, heeft hij in de jury gezeten van de optocht, was hij bestuurslid van de lattenbrekers en zorgde hij er ieder jaar voor dat het dorp met vlaggetjes versierd werd tijdens groot carnaval. Voor al deze inzet werd hij in 2008 beloond met de orde van De Reedeurpenarren.

Wij wensen zijn kinderen en kleinkinderen, zijn vriendin Joke en verdere familieleden en vrienden heel veel sterkte toe voor de komende tijd.Terug naar overzicht


Jeugdprins en hofdames

Even voorstellen: Jeugdprins Wetering de 1e en Hofdames Fenna en Demi! Zij gaan jullie dit seizoen voor in de polonaise! Wat een super koppel!

Gefeliciteerd Prins Pliek!

Met Prins Pliek en Hofdames Mandy en Laura gaat het helemaal goed komen dit jaar! Wil jij de prins en hofdames feliciteren, mail dan naar prins@reedeurp.nl en hofdames@reedeurp.nl.

Wil je nog even nagenieten van het feestelijke weekend? Klik hier voor de foto's!

 

Uitzending gemist

Heeft u de pronkzitting gemist? Alle filmpjes zijn hier terug te vinden! 


Nog veel meer leuke filmpjes over carnaval in Reedeurp vind je hier.

Agenda (vanwege het coronavirus zijn alle onderstaande data onder voorbehoud)

Feed


 

E-mailen
Map
Info
Instagram